Results 1 to 3 of 3

Thread: Grid not showing in IE7

  1. #1
    Sencha User existdissolve's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kansas
    Posts
    522

    Default Grid not showing in IE7

    Hello--

    I've searched high and low trying to find an answer to this in these forums and elsewhere, but have found nothing that addresses my issue.

    I have a grid that works just fine in FF2/3, Chrome, and IE8. However, when I load my page in IE7, I get the following:

    Line: 41421
    Error: Unknown runtime error

    Here's the line in ext-all-debug.js that the error highlights when debugged:

    g.getGridEl().dom.innerHTML = html;

    I'm pulling my hair out over this one, and would definitely appreciate any help that anyone can give. Here's the link to the page that is having the issue:

    http://69.94.105.24/tapestry/threads for needlepoint/paternayan persian yarn/products/453/

    Thanks in advance!

  2. #2
    Sencha User jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    DC Area =)
    Posts
    16,364

    Default

    <shrugs> tried to look at your code, but it's hard to follow. The source of your page is littered with JavaScript.

    Are you sure you're rendering your grid with Ext.onReady()?

  3. #3
    Sencha User existdissolve's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Kansas
    Posts
    522

    Default

    @jgarcia--

    Thanks for the response, but it turns out that the grid in IE7 was failing because of a seemingly unrelated xhtml error on the page. Once that was resolved, the grid worked as expected.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •