Results 1 to 3 of 3

Thread: [3.2RC] - CheckBoxGroup Render problem

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Currently Mexico
    Posts
    133

    Default [3.2RC] - CheckBoxGroup Render problem

    Hi.

    I'm having this rendering problem with checkBoxGroup.
    I'm using FF 3.6 and EXT3.2RC

    Here's the code:

    Code:
    var myCheckboxGroup = new Ext.form.CheckboxGroup({
        id:'myGroup',
        xtype: 'checkboxgroup',
        fieldLabel: 'Single Column',
        itemCls: 'x-check-group-alt',
        // Put all controls in a single column with width 100%
        columns: 1,
        items: [
            {boxLabel: 'Item 1', name: 'cb-col-1'},
            {boxLabel: 'Item 2', name: 'cb-col-2', checked: true},
            {boxLabel: 'Item 3', name: 'cb-col-3'}
        ]
    });
    
    var form = new Ext.form.FormPanel({
    	        frame: true,
    	        labelWidth: 110,
    			bodyStyle: 'padding:0 10px 0;',
    			labelAlign: 'right',
    			trackLabels: true,
    
    			url: this.url,
    			baseParams: {
    				formName: this.defaultFormName
    			},
    			ref: 'form',
    			monitorValid: true,
    			buttons: [{
    				text: 'Grabar',
    				formBind: true,
    				type: 'submit',
    				handler: function(button, event){
    					form.getForm().submit();
    				}
    			}, {
    				text: 'Cancelar'
    			}],
    			items:[myCheckboxGroup
    				//, businessPartnerMainData
    			, {
    				html: '<br/>'
    			}]});
    UPDATE: I tested it on Chrome and works Ok. Seems to be a FF problem.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by jmariani; 27 Mar 2010 at 6:13 PM. Reason: Tested on Chrome

  2. #2
    Ext User
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bogor
    Posts
    14

    Default

    I experience the same problem after upgrade to ext-3.2-rc. Tthere is scrollbar under every checkbox group. ext-3.1.1 displayed it without scrollbar.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Currently Mexico
    Posts
    133

    Default

    It's happening with FF, so far. Chrome and Safari seems to be Ok.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •