Results 1 to 4 of 4

Thread: deferredRender: false - tab not rendering as tabpanels active item

  1. #1
    Sencha User nadeemshafi9's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bucks, Hearts - UK
    Posts
    192

    Default deferredRender: false - tab not rendering as tabpanels active item

    hello guys

    i have a tab panel iside a form inside teh tabs are forms with grids inside them, now what happend was, when i told teh tabpanel that its active item is tab1 it cam up with tab1 activated and rendered but when you flickover to anothewr tab it dosent render, so i done deferredRender: false, this fixed it but made it a bit dodgy on teh css, but now all tabs render when you flick to them but teh active tab dosent render as soon as you see teh tabpanel.


    any ideas guys

    thanlks

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    7,854

    Default

    http://extjs.com/learn/Ext_Forum_Hel...rking_showcase

    Please proofread your posts or use a spellchecker! How many times can you mis-spell 'the' in one post?

  3. #3
    Sencha User ThorstenSuckow's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Aachen, Germany
    Posts
    618

    Default

    I have experienced this problem to... in my case with 3 tabs:
    Tab 0 : Formpanel
    Tab 1: Formpanel:
    Tab 2: Ext.FlashComponent.

    Now, when I open the app, Tab 0 is rendered just fine. If I click Tab 1, it renders okay, BUT if I open the up and click Tab 2 first, then Tab 1, Tab 1 does not get rendered. I'll attach a test case ASAP.


    Quote Originally Posted by tryanDLS View Post
    Please proofread your posts or use a spellchecker! How many times can you mis-spell 'the' in one post?
    O.T.
    Ah, you can't blame him for that. It happens to me all the time. I know how it reads... more like kitteh-pidgin

  4. #4
    Sencha User nadeemshafi9's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Bucks, Hearts - UK
    Posts
    192

    Default

    in teh tab panel api it says use deferredRender: false, if you have forms in your tabs as tabs are rendered individualy on activate, now i used it and it fixes teh glitch but the activeitem the default tab never renderes untiol you flick away then flick back.

    and spelling the teh just ingrained its just how it comes out

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •