Results 1 to 2 of 2

Thread: [4.2.5 Classic] Adding Segemented Button Crashes SA

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Melbourne, Australia (aka GMT+10)
    Posts
    1,255

    Default [4.2.5 Classic] Adding Segemented Button Crashes SA

    1. Create a new project
    2. drop a segmented button in it... BANG.. the whole editor crashes - get ready to manually edit metadata... it's your only way out!! (metadata fail)

    sa-error.PNG
    it continues to add more and more segmented toolbars until you hit restart, aka if you hit ignore then it adds another instance for every time you hit 'ignore'...

    Then you can't delete the segmented buttons, other than to edit SA metadata file, and delete the segmented toolbar meta files.

    This is in addition to the breaking issues in SA when you add a tabpanel and try and theme it breaking your project due to missing variables... #sigh

    Are any bugs being fixed? Will we see 4.3 soon? Any access to add classes at the application node? #come on people...

  2. #2

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Melbourne, Australia (aka GMT+10)
    Posts
    1,255

    Default [4.2.5/4.2.6 Classic 6.7/7.0] Adding Segemented Button Crashes SA

    Quote Originally Posted by dawesi View Post
    1. Create a new project
    2. drop a segmented button in it... BANG.. the whole editor crashes - get ready to manually edit metadata... it's your only way out!! (metadata fail)

    sa-error.PNG
    it continues to add more and more segmented toolbars until you hit restart, aka if you hit ignore then it adds another instance for every time you hit 'ignore'...

    Then you can't delete the segmented buttons, other than to edit SA metadata file, and delete the segmented toolbar meta files.

    This is in addition to the breaking issues in SA when you add a tabpanel and try and theme it breaking your project due to missing variables... #sigh

    Are any bugs being fixed? Will we see 4.3 soon? Any access to add classes at the application node? #come on people...
    Can this be fixed as high priority... it's a really deal breaker...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •