Results 1 to 7 of 7

Thread: BadgeText doesn't render correctly

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    26
    Answers
    2

    Default BadgeText doesn't render correctly

    Hello. I use MaterialTheme and Modern toolkit. Have a problem with tabs BadgeText, can see only half of badge (like in the screenshot). How can I solve it? Thanks.

    Screenshot_53.jpg

  2. #2
    Sencha User yeghikyan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    München
    Posts
    574
    Answers
    99

    Default

    You can create fiddle sample for us.
    "The competent programmer is fully aware of the strictly limited size of his own skull; therefore he approaches the programming task in full humility, and among other things he avoids clever tricks like the plague." – Edsger W. Dijkstra

  3. #3

  4. #4
    Sencha User yeghikyan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    München
    Posts
    574
    Answers
    99

    Default

    Add the following css fix to your theme file:

    Code:
    .x-docked-top .x-has-badge .x-badge-el {
        top: 0px;
    }
    "The competent programmer is fully aware of the strictly limited size of his own skull; therefore he approaches the programming task in full humility, and among other things he avoids clever tricks like the plague." – Edsger W. Dijkstra

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    26
    Answers
    2

    Default

    Quote Originally Posted by yeghikyan View Post
    Add the following css fix to your theme file:

    Code:
    .x-docked-top .x-has-badge .x-badge-el {
        top: 0px;
    }
    Thanks, I understood, that I can make top: 0px;, but how to make it be over the background, to see it full with top: 8px;? Tried to make z-index, didn't help.

  6. #6
    Sencha User yeghikyan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    München
    Posts
    574
    Answers
    99

    Default

    Ok, I have no idea why have you located a panel in toolbar. I have fixed your your sample.

    "The competent programmer is fully aware of the strictly limited size of his own skull; therefore he approaches the programming task in full humility, and among other things he avoids clever tricks like the plague." – Edsger W. Dijkstra

  7. #7
    Sencha User yeghikyan's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    München
    Posts
    574
    Answers
    99

    Default

    What I have also noticed, your GUI is a little bit overnested. You do not need to put a container in the tab panel and inside the container put the grid panel etc.
    "The competent programmer is fully aware of the strictly limited size of his own skull; therefore he approaches the programming task in full humility, and among other things he avoids clever tricks like the plague." – Edsger W. Dijkstra

Similar Threads

  1. Grid doesn't render data correctly
    By TheWorldNode in forum Ext JS 6.x Q&A
    Replies: 9
    Last Post: 14 Feb 2018, 3:39 AM
  2. [CLOSED] [v 4.1.0] Grid header doesn't render correctly
    By lutiayi in forum Ext:Bugs
    Replies: 1
    Last Post: 4 Dec 2012, 7:39 AM
  3. is this a bug? Ext.Map doesn't render correctly after initial run.
    By djd in forum Sencha Touch 1.x: Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 8 Feb 2011, 7:36 AM
  4. combo doesn't render values correctly
    By Ivan2010 in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 16 Jul 2009, 9:26 PM
  5. [2.0.1] Grid doesn't show correctly on first render
    By thiagoaos in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 20 May 2008, 9:49 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •