Results 1 to 6 of 6

Thread: [6.5 Modern] A bug of Ext.grid.selection.Model

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1

    Default [6.5 Modern] A bug of Ext.grid.selection.Model

    Example:
    http://examples.sencha.com/extjs/6.5...ton#array-grid

    Steps:
    1、click to select the first row
    2、press shift key, then click another row,e.g. the 5th row
    3、as shown, only the first row and the 5th row are selected, not 5 rows

    but if you select a non-first row then click an other one with shift key pressed, it works well


    After some digging, I found it's a logic error in Ext.grid.selection.Model's source code:
    123123.png

    it should be
    Code:
    sel.setRangeStart(me.selectionStart !== null && me.selectionStart !== undefined ? me.selectionStart : location.recordIndex);

  2. #2
    Ext Support Team
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    46

    Default

    Hi,

    Thanks for bringing this up and the research you have done. I will create a open a ticket in our tracker and get this fixed.

    Regards,
    Aravind.

  3. #3
    Sencha Premium User
    Join Date
    May 2015
    Posts
    168

    Default

    Please can you confirm when this will be fixed. It should be a high priority issue as it is such common user behaviour

  4. #4
    Sencha Premium User
    Join Date
    May 2015
    Posts
    168

    Default

    Exactly a month and no response. Ticket number, progress?

  5. #5

    Default

    Here the same.

    I'm having more and more problems getting the team excited about the framework and justifying the licensing costs for ExtReact.

  6. #6
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Italy
    Posts
    43

    Default

    I opened a ticket one week ago about this bug.. No way to write to someone, all seems to be death...

    Getting the team excited with something that can't help you in any way, and not with your features, but with bugs... for me is impossible

Similar Threads

  1. Attribut selection in grid don't work [ modern - extjs 6.5.1 ]
    By christophe.valmir.name in forum Ext JS 6.x Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 15 Oct 2017, 8:38 AM
  2. Cannot bind to grid selection with cell selection model
    By nikolay.bobrovskiy in forum Ext 5: Bugs
    Replies: 5
    Last Post: 22 Sep 2014, 10:46 AM
  3. [CLOSED] Selection model grid, selection rowModel
    By Fanny144 in forum Ext:Bugs
    Replies: 6
    Last Post: 9 Jan 2013, 8:11 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 28 Aug 2008, 7:53 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •