Results 1 to 4 of 4

Thread: Getting error when upgrading to extjs 6.5 from 6.2

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    6

    Default Getting error when upgrading to extjs 6.5 from 6.2

    Hello,

    Am getting the following error when am trying to use "sencha package upgrade"

    Sencha Cmd v6.5.0.180
    [INF] Processing Build Descriptor : default
    [INF] Loading compiler context
    [INF] Writing concatenated output to file D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\packages\local\theme-ginesys\build\theme-ginesys-debug.js
    [INF] Processing data with CmdJavascriptCompressor
    [INF] Writing concatenated output to file D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\packages\local\theme-ginesys\build\theme-ginesys.js
    [INF] merging 497 input resources into D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\packages\local\theme-ginesys\build\resources
    [INF] merged 56 resources into D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\packages\local\theme-ginesys\build\resources
    [INF] merging 10 input resources into D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\packages\local\theme-ginesys\build
    [INF] merged 0 resources into D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\packages\local\theme-ginesys\build
    [INF] writing sass content to D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\build\temp\theme-ginesys\slicer-temp\theme-ginesys-all-rtl-debug.scss.tmp
    [INF] Writing content to D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\build\temp\theme-ginesys\slicer-temp\bootstrap.json
    [INF] Writing content to D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\build\temp\theme-ginesys\slicer-temp\bootstrap.js
    [LOG] Fashion build starting for D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\build\temp\theme-ginesys\slicer-temp\theme-ginesys-all-rtl-debug.scss
    [LOG] Build error for D:\Ginesys\web2\V12\WinApps\GinesysERP\upgrade2\WebApps\Ginesys.UI\UI\build\temp\theme-ginesys\slicer-temp\theme-ginesys-all-rtl-debug.scss
    [LOG] Fashion Error : Failed to find method for operation - on type functioncall with value dynamic(0). :
    [ERR]
    [ERR] BUILD FAILED
    [ERR] com.sencha.exceptions.ExBuild: Fashion build exited with code : 1
    [ERR] at org.apache.tools.ant.Project.executeT
    [ERR] arget(Project.java:1368)
    [ERR]
    [ERR] Total time: 43 seconds
    [ERR] The following error occurred while executing this line:
    C:\Users\zubin.u\bin\Sencha\Cmd\6.5.0.180\ant\build\package\build-impl.xml:199: The following error occurred while executing this line:
    C:\Users\zubin.u\bin\Sencha\Cmd\6.5.0.180\ant\build\package\slice-impl.xml:222: The following error occurred while executing this line:
    C:\Users\zubin.u\bin\Sencha\Cmd\6.5.0.180\ant\build\package\slice-impl.xml:93: com.sencha.exceptions.ExBuild: Fashion build exited with code : 1

    am unable to understand the following line
    Fashion Error : Failed to find method for operation - on type functioncall with value dynamic(0).

  2. #2
    Sencha Premium User
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by zubin.u View Post
    am unable to understand the following line
    Fashion Error : Failed to find method for operation - on type functioncall with value dynamic(0).
    Did you find a solution for this problem? I am getting the same error..

  3. #3
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Italy
    Posts
    43

    Default

    Fashion Error : Failed to find method for operation * on type number with value 0.75. :
    [ERR]
    [ERR] BUILD FAILED
    [ERR] com.sencha.exceptions.ExBuild: Fashion build exited with code : 1
    [ERR] at org.apache.tools.ant.dispatch.Disp
    [ERR] atchUtils.execute(DispatchUtils.java:106)
    [ERR]
    [ERR] Total time: 4 seconds


    Same error here.

  4. #4
    Sencha Premium Member Trevor4001's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    113
    Answers
    2

    Default

    I had this error. I was able to identify the line in the SASS source and, therefore, the suspect variable by enabling fashion symbols and debugging.

    sencha app build --clean --fashion-debug --fashion-symbols development
    Trevor Karjanis

Similar Threads

  1. Error when upgrading from ExtJS 4.1.3 to ExtJS 5.0.1
    By frankbolviken in forum Sencha Cmd
    Replies: 2
    Last Post: 15 Oct 2014, 3:42 PM
  2. [OPEN] Error upgrading from ExtJS 4.2.1 to ExtJS 5
    By xjscrafter in forum Ext 5: Bugs
    Replies: 3
    Last Post: 3 Jun 2014, 8:58 PM
  3. Upgrading packages of apps when upgrading CMD/ExtJS
    By anton.dimitrov in forum Sencha Cmd
    Replies: 3
    Last Post: 30 Oct 2013, 5:31 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 4 Dec 2012, 5:10 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •