Results 1 to 10 of 10

Thread: Exiting with code 0

  1. #1
    Sencha Premium Member Zdeno's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Prague
    Posts
    769

    Default Exiting with code 0

    Every build displays (does not matter what theme is selected)

    Code:
    [INF] Writing content to c:\Users\Michal\Projects\myapp\build\development\MyApp\classic.json
    [LOG] Building c:/Users/Michal/Projects/myapp/build/temp/development/MyApp/sass/MyApp-all.scss
    [WRN] @theme-background-image: Theme image not found: images/menu/default-menubar-group-checked.png
    Exiting with code 0
    [INF] Appending content to c:\Users\Michal\Projects\myapp\bootstrap.js
    Any idea why?

    Code:
    2016-08-18T14:09:49 [DEBUG] FileSystem - _open: "c:/Users/Michal/Projects/myapp/build/temp/development/MyApp/sass/MyApp-all.scss" QMap(("mode", QVariant(QString, "r")))
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] FileSystem - _open: "c:/Users/Michal/Projects/myapp/cordova/www/native/resources/MyApp-all.css" QMap(("mode", QVariant(QString, "w")))
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] WebPage - setupFrame ""
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] FileSystem - _open: ":/modules/fs.js" QMap(("mode", QVariant(QString, "r")))
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] FileSystem - _open: ":/modules/system.js" QMap(("mode", QVariant(QString, "r")))
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] FileSystem - _open: ":/modules/webpage.js" QMap(("mode", QVariant(QString, "r")))
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] WebPage - updateLoadingProgress: 10
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] WebPage - setupFrame ""
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] FileSystem - _open: ":/modules/fs.js" QMap(("mode", QVariant(QString, "r")))
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] FileSystem - _open: ":/modules/system.js" QMap(("mode", QVariant(QString, "r")))
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] FileSystem - _open: ":/modules/webpage.js" QMap(("mode", QVariant(QString, "r")))
    2016-08-18T14:09:53 [DEBUG] WebPage - updateLoadingProgress: 100
    [DBG] exit code was : 0

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    That is very strange. With which version are you seeing this and was it a recent upgrade? Was this application previously building successfully?

  3. #3
    Sencha Premium Member Zdeno's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Prague
    Posts
    769

    Default

    Hi Gary, yeah application is always build successfully (except Sdk 6.2). At first I thought this problem is in new Sdk however I have same line in 6.0.2 (GA). I tried build same app on Windows 10 Enterprise with 6.2.0.102 and OS X 10.11.6 with 6.2.103. Maybe problem is somewhere in scss however I dont see any error message so difficult to say how I can resolve this issue?

  4. #4
    Ext JS Premium Member paubach's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Plasencia, Spain
    Posts
    346

    Default

    Same error here after upgrading the CMD.

    Any update to this?

  5. #5
    Ext JS Premium Member paubach's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Plasencia, Spain
    Posts
    346

    Default

    CMD 6.1.2.15 doesn't have this problem. So, I went back to this version.

  6. #6
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    42

    Default

    Quote Originally Posted by paubach View Post
    CMD 6.1.2.15 doesn't have this problem. So, I went back to this version.
    How did you do that?
    I only can build my app with Ext 6.2 if i use the newset CMD.
    And with that version i always get

    PHP Code:
    [LOGBuilding c:/git/air/build/temp/production/Board/sass/Board-all.scss
    Exiting with code 0 
    (Normally i get a hint for missing files, but i put some "placeholders" in, but that didnt get rid off the exiting code)

    Best Regards
    T.Nissen

  7. #7

    Default

    Hi, I'm having the same issue after updating application and workspace from Ext JS 6.0.2.437 / Cmd 6.1.2.15.
    "Exiting with code 0".
    Before upgrade everything was working fine, and upgrade process output was:

    Code:
    $ sencha app upgrade ~/Tools/ext-6.2.0/
    Sencha Cmd v6.2.0.103
    [INF] Loading configuration for framework directory: /home/user/Tools/ext-6.2.0
    [INF] Removing existing framework at [...]/ext
    [ERR] Directory [...]/ext not recognized as a framework
    [INF] Copying framework to [...]/ext
    [INF] Upgrading to Ext JS 6.x
    [INF] Upgrading to sdk at /home/user/Tools/ext-6.2.0
    [INF] Updating application and workspace from Ext JS 6.0.2.437 / Cmd 6.1.2.15
    after that I run "sencha app watch" and get:

    Code:
    [INF] Writing content to [...]/app.json
    [LOG] Building [...]/project-all.scss
    Exiting with code 0
    [INF] Appending content to [...]/bootstrap.js
    [INF] Writing content to [...]/bootstrap.json
    [INF] Waiting for changes...
    and then my custom theme is ignored and no changes to .scss files are detected.

    Thanks,
    Marco

  8. #8

    Default

    I tried to create a brand new project with ext 6.2.0 and the result is the same:

    Code:
    $ sencha -sdk ~/Tools/ext-6.2.0/ generate app --modern MyApp ./myapp
    Sencha Cmd v6.2.0.103
    [INF] Workspace does not have framework ext at /tmp/myapp ... copying
    [INF] Copying framework to /tmp/myapp/ext
    [INF] Processing Build Descriptor : default
    [INF] Loading app json manifest...
    [INF] Appending content to /tmp/myapp/bootstrap.js
    [INF] Writing content to /tmp/myapp/bootstrap.json
    [INF] merging 366 input resources into /tmp/myapp/build/development/MyApp/resources
    [INF] merged 365 resources into /tmp/myapp/build/development/MyApp/resources
    [INF] merging 17 input resources into /tmp/myapp/build/development/MyApp
    [INF] merged 17 resources into /tmp/myapp/build/development/MyApp
    [INF] Writing content to /tmp/myapp/sass/example/bootstrap.json
    [INF] Writing content to /tmp/myapp/sass/example/bootstrap.js
    [INF] writing sass content to /tmp/myapp/build/temp/development/MyApp/sass/MyApp-all.scss.tmp
    [INF] appending sass content to /tmp/myapp/build/temp/development/MyApp/sass/MyApp-all.scss.tmp
    [INF] appending sass content to /tmp/myapp/build/temp/development/MyApp/sass/MyApp-all.scss.tmp
    [INF] writing sass content to /tmp/myapp/build/temp/development/MyApp/sass/config.rb
    [INF] Writing content to /tmp/myapp/build/development/MyApp/app.json
    [LOG] Building /tmp/myapp/build/temp/development/MyApp/sass/MyApp-all.scss
    Exiting with code 0
    [INF] Appending content to /tmp/myapp/bootstrap.js
    [INF] Writing content to /tmp/myapp/bootstrap.json

  9. #9
    Sencha Premium Member richardvd's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    NL
    Posts
    253

    Default

    What's the actual problem in your last post where you create a new app? The output looks normal to me. I think the 'Exiting with code 0' line is just a cosmetic problem, and your real problem might have a different root cause.

  10. #10

    Default

    Hi Richard, yes you're right, the message is not related to the problem I was having.
    I created a new app + theme from scratch (with extjs 6.2) and I found that the issue with the theme is the position of my scss files.
    In the original project (extjs 6.0.2) my scss files were located inside the "my-theme/modern/sass" folder, now I moved them inside "my-theme/sass" folder and it's working.
    I don't understand why this is happening since the app.json did not change with the upgrade, but if I leave them inside the original folder (modern folder) they are ignored.

    Thanks,
    Marco

Similar Threads

  1. Exiting a non modified project ask you to save
    By mcbl in forum Sencha Architect 2.x: Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 20 Jun 2012, 11:19 PM
  2. Exiting an application
    By paul_todd in forum Sencha Touch 2.x: Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 29 Feb 2012, 9:25 AM
  3. xtype for other exiting Ext componnents
    By kaos17 in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 30 Nov 2010, 8:05 AM
  4. Load exiting table into section
    By cybertaz in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 7 Jan 2008, 2:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •