Results 1 to 6 of 6

Thread: Nested Grid with checkbox(selmodel) is not working

    Thank you for reporting this bug. We will make it our priority to review this report.
  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    11

    Exclamation Nested Grid with checkbox(selmodel) is not working

    Hello,

    I have created js fiddle

    https://fiddle.sencha.com/#fiddle/1brc

    steps to reproduce:
    1) select parent grid checkbox
    2) expand root grid
    3) check child grid check box(all checkbox)
    4) uncheck all of root grid checkbox.
    5)step 4 is not working
    6)unchek all from child grid
    7)step 6 is not working

    chekobx is not working properly.we can not uncheck checkbox of root grid after checking checkbox of root grid.

  2. #2
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    Thanks for the report. I'm not seeing a checkbox in the parent grid.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    I found the test case from your other thread.
    https://fiddle.sencha.com/#fiddle/1bre

    Nesting grids inside of grid cells is not currently supported, though it likely will be in the near future.

  4. #4
    Sencha Premium User abutnar's Avatar
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Cluj-Napoca, Romania
    Posts
    12

    Default

    I stumbled upon the same problem.
    My solution was to use a checkcolumn. Make sure you assign a dataIndex to it.
    And if you want to get the checked records you can use the store's getModifiedRecords() method (supposing your data does not become dirty by other means).

    Alex

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    California
    Posts
    11,985

    Default

    Thanks for sharing your solution!

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    86

    Default

    Hello All,

    In the above fiddle,
    https://fiddle.sencha.com/#fiddle/1bre

    How can we take the focus to paging toolbar with key navigation(without using mouse).

    Any help would be really appreciated

Similar Threads

  1. Using selModel with Grid Panels
    By deepak.marur in forum Ext: Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 2 Apr 2013, 5:05 AM
  2. [4.0.2a] Grid selModel and Editing Bug
    By ebread in forum Ext:Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 24 Oct 2011, 1:43 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 8 Aug 2011, 11:09 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •