Results 1 to 5 of 5

Thread: Secha Architect 3.1 goes black screen when connect to Hp Docking

    Wait! Looks like we don't have enough information to add this to bug database. Please follow this template bug format.
  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3

    Default Secha Architect 3.1 goes black screen when connect to Hp Docking

    Hi

    I have a weird problem with S.A 3.1. When i try to open S.A 3.1 while connected to my HP Dock station
    I can only see see the border and window title while the content goes black but if i move around my mouse i can select the new/open but after that still the same, can only see the menu but the workspace section just black.

    sencha black.PNG

    But if i'm not connected to the dock station i can see everything.
    also tried with S.A 2, get the same problem

    I'm using Hp eliteBook

    Thanks in advance

  2. #2
    Sencha User aconran's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9,488

    Default

    I can only guess that it has two video cards and a different one is activated when on the dock station.

    Are the drivers up to date?
    Aaron Conran
    @aconran

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3

    Default

    Hi

    Yes, I do have 2 graphics
    1. AMD Radeon HD 8759M
    2. Intel(R) HD Grapics Family
    I believe both drivers are up to date.
    I try to disable either one but if one is disabled, i won't be able to extend my desktop
    Any advise is appreciated

    Thanks

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3

    Default

    Solved it

    In case anyone else have this issue

    Change your power setting for Switchable Dynamics Graphics in the advance setting to optimize power saving when plugged in.

    since the root cause of my problem is when i have my power plugged in not due the docking station.

  5. #5
    Sencha Premium Member milestonebass's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    28

    Default

    would never have guessed this... many thanks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •