Results 1 to 6 of 6

Thread: [2.0-final] App totally broken on android-4.0.3

    Wait! Looks like we don't have enough information to add this to bug database. Please follow this template bug format.
  1. #1
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Paris, France
    Posts
    187

    Exclamation [2.0-final] App totally broken on android-4.0.3

    Just tried an app on 4.0.3 and everything is broken!...
    I get a lot of warnings (cf. beneath) and my very basic login form is not working!

    Code:
    03-13 01:03:35.624: W/Web Console(614): [WARN][Ext.Component#constructor] Registering a component with a id (`user-form`) which has already been used. Please ensure the existing component has been destroyed (`Ext.Component#destroy()`. at file:///android_asset/www/js/libs/sencha-touch-all-debug-2.0.js:26175
    Thought it was supposed to get support when 2.0 GA, is it?

    The app is working on all iOS, and android-2.3 correctly, about to test on 2.2, 3.0 & 4.0... !

  2. #2
    Sencha Premium User mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    40,379

    Default

    The error is saying you are trying to register a component with an id that is already registered. This error isn't due to Android 4.0.3.

    Android 4.0.3 is supported but there are still going to be Android quirks. I have a couple apps running on it and it is mostly ok. There are some CSS quirks but that isn't Sencha Touch's problem.
    Mitchell Simoens @LikelyMitch

    Check out my GitHub:
    https://github.com/mitchellsimoens

    Posts are my own, not any current, past or future employer's.

  3. #3
    Sencha Premium Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Paris, France
    Posts
    187

    Default

    Quote Originally Posted by mitchellsimoens View Post
    The error is saying you are trying to register a component with an id that is already registered. This error isn't due to Android 4.0.3.
    That is very strange as it is the exact same codebase that is running fine on Android 2.3.3 & on iOS.

  4. #4
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Redwood City, California
    Posts
    3,661

    Default

    That is strange. Is there any part of your form that is being reused?

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2

    Default

    i have the same problem!i don't know how to solve

  6. #6
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2

    Default

    My Application in Chorme, the iOS 3-5 And below Andoird 2.3.5 is ok,but in the Android 4.0.3 can not start,start it is blank, no response, replaced with Sencha touch, 2.0.1 does not work,is it a bug?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •