Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: [4.0.7] TreePanel; Error when reloading the treeStore

    You found a bug! We've classified it as a bug in our system. We encourage you to continue the discussion and to find an acceptable workaround while we work on a permanent fix.
  1. #11
    Sencha Premium User
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Castle Rock, CO
    Posts
    133

    Default

    The fix supplied worked for me.
    Thanks!
    Gordon

  2. #12
    Sencha User
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    2

    Default

    Can you explain in detail how you solved?
    thank you
    I resolved,
    code is placed after TreeStore

  3. #13
    Sencha Premium User
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Castle Rock, CO
    Posts
    133

    Default Fix

    If I understand what you are asking; I placed the code from response #8 (the Ext.override code) of this thread in the main part of my application. Adding this code changes the behavior of the load method of the tree wherever it is being used. This corrected the URL error I was having when the tree was refreshed.

    HTH,
    Gordon
    Last edited by Gordonh; 12 Nov 2011 at 8:14 AM. Reason: Clarification

  4. #14

    Default

    Thanks, that's great. Looks good to me too.

    -- neverness

    Quote Originally Posted by ExtJSNinjas View Post
    Here's the response we got from Sencha support. It looks good to me so far.

  5. #15
    Sencha Premium User jvandemerwe's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Raalte, Netherlands
    Posts
    249

    Default Any news on this one?

    Doesn't help too much, but I have the error too. I am working on a customer project. Is it wiser to go back to 4.02a, because this doesn't have the error. I could even provide an url so you can reproduce the error. Just let me know if I can help.

  6. #16
    Ext JS Premium Member tvanzoelen's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Groningen - Netherlands
    Posts
    1,199

    Default

    I didn't use the fix but

    Code:
    clearTree: function(treePanel) {
            var delNode;
         
    
            while (delNode = treePanel.getRootNode().childNodes[0]) {
                treePanel.getRootNode().removeChild(delNode);
            }
        },
    that solved this problem for me in 4.07

  7. #17
    Sencha User
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Talking Thanks

    Thanks

  8. #18
    Touch Premium Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    15

    Default Will this be fixed on 4.1?

    The override fix works for me. Will 4.1 fix it? When will 4.1 become available?

  9. #19
    Sencha User
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1

    Default

    tvanzoelen thanks !!!
    I spent several hours figuring out what's wrong with my code.

  10. #20
    Sencha - Services Team Stju's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Redwood city, California
    Posts
    293

    Default

    Testing against latest 4.1 beta, for me it looks like fixed.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •