Results 1 to 5 of 5

Thread: Ajax loading indicatior does not appear

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8

    Default Ajax loading indicatior does not appear

    Hi there!

    I have a JsonStore with an autoload:

    PHP Code:
        var generalstore = new Ext.data.JsonStore({
            root: 'result',
            totalProperty: 'total',
            url: '<?php echo url_for('modul/HistogrammSQL?id='.$modul->getId()) ?>',
            autoLoad: true,
            fields: ['Dauer', 'Anzahl'],
            
            listeners: {
                load: function ()
                {
                    if (generalstore.getCount()>0)
                    {
                        if (formstore.getCount()==0)
                            formstore.reload();
                    }
                       
                }
            }
        });
    but when the store load the data, the loading indicator does not appear.

    With generalstore.reload() it's the same behaviour.

    The store is used by a ColumnChart:

    PHP Code:
        var MyChart = new Ext.chart.ColumnChart({
               
    xtype'columnchart',
               
    storegeneralstore,//histogrammstore,
            
    xField'Dauer',
            
    yField'Anzahl',
            
    xAxismyXAxis,
            
    yAxis: new Ext.chart.NumericAxis({
                
    title'Anzahl'
            
    }),
            
    extraStyle: {
               
    yAxis: {
                    
    titleRotation: -90
                
    }
            }
       }); 
    Has anyone a clue?

    Bye,
    Peter

  2. #2
    Sencha User jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    DC Area =)
    Posts
    16,364

    Default

    the charts don't exhibit a load mask.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8

    Default

    why not?

  4. #4

  5. #5
    Sencha User
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    8

    Default

    ok, so I have to solve it myself. The problem is that the queries behind can run for several minutes. So there is a need of an indicator.

    Would be a feature request then, don't you think?

    Perhaps you can move this thread to feature request.

    Thanks for your help

Similar Threads

  1. loading a sript with ajax
    By RyanZec in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 23 May 2008, 7:43 AM
  2. loading component via ajax
    By datrus in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11 Dec 2007, 12:00 PM
  3. Loading Scripts with AJAX
    By bspringston in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 16 Oct 2007, 1:38 PM
  4. Loading a grid via ajax
    By GeXus in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11 Aug 2007, 9:49 AM
  5. AJAX Tab not loading
    By anilcj in forum Ext 1.x: Bugs
    Replies: 7
    Last Post: 28 Dec 2006, 8:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •