Results 1 to 4 of 4

Thread: Issues with Ext.Button working in Chrome, Safari but not Firefox

  1. #1
    Sencha User
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5

    Default Issues with Ext.Button working in Chrome, Safari but not Firefox

    I currently have an application where in the Ext.onReady function I'm creating a few Ext.Buttons and be applied to some specific div tag which is defined in my page. This works just fine in Chrome and Safari but in Firefox the buttons never appear. I'm currently using version 3.3.1 of ExtJS.This is what the Ext.onReady call looks like:


    Code:
     Ext.onReady(function() {
                    new Ext.Button({text: '<div style="font-weight:bold;">Purchase Now!</div>',
                    handler: purchaseMule,
                    applyTo: premiumMulePurchaseButton,
                    width: 100,
                    height: 35,
                    id: 'premiumMule'}); });
    My div tag is defined like the following:
    <div id="premiumMulePurchaseButton"></div>

    Any help is greatly appreciated.

  2. #2
    Sencha User Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,245

    Default

    And you do this from Ext.onReady?

    ps. I would recommend using css to make the button text bold, instead of adding an extra div.

  3. #3

    Default

    Yep, doing it all from Ext.onReady(). Also thank you for the tip!

  4. #4
    Sencha Premium Member skirtle's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    UK
    Posts
    3,791

    Default

    I think you're missing quotes on your applyTo. This works for me:

    Code:
    applyTo: 'premiumMulePurchaseButton',
    Some browsers automatically create global variables named after the ids of DOM elements, so on those browsers it will work without the quotes.

    Are you running Firebug on Firefox? It picked up the problem line straight away.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 5 Jul 2010, 9:02 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 18 Oct 2009, 8:45 AM
  3. Drop down not working on Safari/Chrome (webkit) in portal header
    By Musical Shore in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 17 Jul 2009, 4:58 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 27 May 2009, 10:44 PM
  5. Replies: 9
    Last Post: 27 May 2009, 10:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •