Results 1 to 4 of 4

Thread: Trouble getting tabletStartupScreen to work

  1. #1
    Ext User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Newcastle upon Tyne, England
    Posts
    2

    Default Trouble getting tabletStartupScreen to work

    Hi there,

    Here is a link to a little demo slide viewer app I've been building using Sencha Touch -
    http://projects.presencemultimedia.co.uk/ipad-app/demo/

    So far so good, but one aspect which is annoying me is that I can't seem to show the startup screen. If you add the app to your home screen, the app just shows a black screen before it loads in the first slide.

    As far as I can see I've referenced it correctly in myapp.js -
    http://projects.presencemultimedia.c.../demo/myapp.js

    And here is the startup screen -
    http://projects.presencemultimedia.c...d_startup2.png

    Cheers - Phil

  2. #2
    Sencha Premium User mrsunshine's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany - Darmstadt
    Posts
    693

    Default

    i think the startup image will only shown when you phone / tablet is offline and you start the application. otherwise it will load the image from the server and while this the application is already loaded and the image does not show up

  3. #3
    Ext User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Newcastle upon Tyne, England
    Posts
    2

    Default

    Thanks for the reply. I thought it would've been displayed before anything else was loaded in my app, whether it was offline or not....

    I might try caching the assets and seeing if it displays then.

    Regards, Phil

  4. #4
    Sencha Premium User mrsunshine's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany - Darmstadt
    Posts
    693

    Default

    Quote Originally Posted by plindsay View Post
    Thanks for the reply. I thought it would've been displayed before anything else was loaded in my app, whether it was offline or not....

    I might try caching the assets and seeing if it displays then.
    Check:
    How to make a sencha touch app offline usable with the html5 cache manifest!
    maybe it helps you to make you app work offline

Similar Threads

  1. Trouble getting autoScroll to work in a GridPanel
    By droesler in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12 May 2008, 9:57 PM
  2. Ext 2.0 - Load store data to form not work in IE6 (FF work fine)
    By ffzhuang in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 6 Oct 2007, 8:17 PM
  3. Ext 2.0 - Load store data to form not work in IE6 (FF work fine)
    By ffzhuang in forum Ext 1.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 6 Oct 2007, 8:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •