PDA

View Full Version : [OPEN] Grid Checkbox (select) column



geniny
26 Jun 2017, 8:43 AM
How do I enable the multi-select row feature of the Grid (using the checkbox column) by default without the Select button displayed in the grid title bar? I still want to have a title bar but want the Selection column to appear by default and do not want he Select/Delete commands of the rowoperations plugin to be visible. By the way, the rowoperations plugin does not appear under Grid/plugins in the doc browser.

geniny
26 Jun 2017, 9:02 AM
I actually figured it out already. You can use 'selectable' grid config which is not documented :-(

Mark.Brocato
26 Jun 2017, 9:38 AM
I've opened a docs bug for this. Thank you for reporting! We'll having this fixed in the 6.5.1 docs.

emaze
17 Jul 2017, 11:01 PM
@geniny maybe is this helpful for you?


<Grid flex={1} title="Title" store={this.store} plugins={[{ type: 'rowoperations',
operation: {
text: 'Do action',
handler: 'onRowOperation',
ui: 'plain'
},
selectButton: false,
selectionCloumn: {
checkbox: true,
sortable: false
}
}]}>
<Column text="Name" dataIndex="name" flex={1}/>
</Grid>

In my opinion the documentation is very poor in some details...