PDA

View Full Version : [FIXED] Links to other sections not working when filter is active



llamerr
2 Oct 2016, 1:35 AM
I was looking at http://docs.sencha.com/extjs/6.0.1/classic/Ext.view.View.html#cfg-multiSelect
with multiSelect as a filter

it says

depending on the value of singleSelect.
but when I click singleSelect (http://docs.sencha.com/extjs/6.0.1/classic/Ext.view.View.html#cfg-singleSelect) nothing happens (url changes, but view is not), because filter is active and singleSelect (http://docs.sencha.com/extjs/6.0.1/classic/Ext.view.View.html#cfg-singleSelect) not passing the filter

It would make sense to force-open links to omit current filter. So even singleSelect (http://docs.sencha.com/extjs/6.0.1/classic/Ext.view.View.html#cfg-singleSelect) section will be visible and opened when I click it, even if it doesn't pass current filter.

Gary Schlosberg
3 Oct 2016, 1:25 PM
Thanks for the report. The view changes for me, switches to the singleSelect entry. With which browser are you seeing this failure?

llamerr
3 Oct 2016, 10:04 PM
hm... that's strange. It doesn't work for me neither in Chrome nor in FF both on Linux and Win7. I think you understood it differently than what I meant. Here's more detailed version

1) go to http://docs.sencha.com/extjs/6.0.1/classic/Ext.view.View.html#cfg-multiSelect
2) enter multiSelect as filtered text, so only multiSelect config will be visible on page
3) click singleSelect (http://docs.sencha.com/extjs/6.0.1/classic/Ext.view.View.html#cfg-singleSelect) inside multiSelect description

result is
1) multiSelect is still is filter text
2) url changes to http://docs.sencha.com/extjs/6.0.1/classic/Ext.view.View.html#cfg-singleSelect (points to singleSelect)
3) view is not updated, multiSelect is still the only config that is visible, and singleSelect is not visible

expected result
1) multiSelect is still is filter text
2) url changes to http://docs.sencha.com/extjs/6.0.1/classic/Ext.view.View.html#cfg-singleSelect (points to singleSelect)
3) view is updated, multiSelect and singleSelect are both visible, singleSelect does not pass current filter (multiSelect), but it's forced to be visible since user clicked it

agarberi
22 Nov 2016, 3:48 AM
Yes, please, fix this bug as it is very annoying (and it was not present in previous JSDuck documentation).

greg.barry
30 Nov 2016, 2:33 PM
Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.