PDA

View Full Version : Sencha Cmd location Option



bis4pp
3 Nov 2015, 7:14 AM
I've just installed the plugin, one of the first things I've noticed is related to the location of Sencha Cmd. There's a general option for it:
53540

but when you start a project, you're prompted for the location of Cmd:
53541

If the path to Sencha Cmd is set on a per-project basis, why is there a general option for it? If it's set on a global basis, why is there a per-project prompt for it?

Phil

cdibbz
3 Nov 2015, 11:08 AM
Hi Phil.The global option is what is used when invoking "sencha app watch" on your Ext application. It defaults to that for new Ext application generation, but can be changed if for some reason you wanted to use a different Cmd version to create your project with.Chris

kynanggame
3 Nov 2015, 7:52 PM
The global option I think cdi is true, you should use the different CMD verson. :v