PDA

View Full Version : [FIXED] Error Saving Fiddle Details



existdissolve
6 Feb 2014, 5:35 PM
Fiddle 1.1:

When creating a new fiddle (or editing an existing one), clicking the "Set" button in the creates an error (see screenshot). This also occurs if you blur the modal.

This occurs whether fields are filled or not, although title seems to get preserved somehow when saving.

Related to this, the details for existing fiddles are not filled in.

47849

mitchellsimoens
6 Feb 2014, 5:39 PM
Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

Looks like the error only happens when you click the title and not the gear button.

existdissolve
6 Feb 2014, 5:42 PM
Ah, sure enough! Although in both cases, details do not get filled in for existing fiddles.

Thanks for this release though--i really like the new features!

mitchellsimoens
6 Feb 2014, 7:50 PM
This should be fixed and deployed. Let me know if you still see an issue.

Both the JS error and the details being filled in.

existdissolve
6 Feb 2014, 8:13 PM
Awesome, works like a charm now. Thanks!